Tusentals kvinnor följer SOLHEIMs träning för mammor

• Få väldokumenterad kunskap som förändrar hur du tränar din bäckenbotten för alltid
• Lär dig träna dina delade magmuskler (rektusdiastas), få tillbaka din mage och hitta bålstyrkan igen

Effektiv träning när det passar för dig!Write your awesome label here.

Komplett paket

Engångsbelopp
2295 :- SEK
(Inklusive 2 träningsband)

Det här är produkten för dig som vill ha möjlighet till att kursen löper över längre tid utan att det kostar mer.

Du får exakt samma innehåll som i abonnemanget. Nya program släpps i regelbundna intervaller och du får vägledning i när det er det är säkert att gå vidare. Men utan att ha ett abonnemang som löper månad efter månad. Och du har massor af tid att hämta förlorade träning om du har gått i stå och ska börja igen.

Typ: Engångsköp
Pris: 2295 SEK


Med SOLHEIM Rör dig stark så får du funktionell träning i en onlinekurs

Noga utvald funktionell träning för kvinnor som förutom 12 träningsvideor inkluderar tillgång til obegränsad vägledning via epost, motivationsmail och en sluten facebookgrupp i en unik onlinekurs.
 
En metod som stärker bäckenbotten (muskler och bindväv i botten av ditt bäcken) och mage som ett samlat system, medan du stärker hela kroppen, i ditt eget hem.
 
Kunskap och redskap till att träna mindre men klokare och röra dig bättre, för att få den kropp du förtjänar.
 
Ett mindset och justeringar på dina vardagsrörelser som integreras i ditt liv, inte bara tills du är tillräckligt stark, men så att du håller dig stark hela livet.
 
En metod som gör något med ofta förbisedda besvär från graviditet som ryggsmärtor, rektusdiastas och en mage som fortsätter att se gravid ut eller en otät bäckenbotten.
 
Drag to resize
"Jag rekommenderar SOLHEIMs onlinekurs till min patienter. Jag älskar Elins metod som är mer än bara träning – det är intelligent rörelse av kroppen. Det är övningar som hjälper dig att återfinna kroppens balans och naturliga styrka där varje rörelse integrerar samarbetet mellan andning, bäckenbotten och kärna. Det är mjuk men effektiv träning som hjälper mot eller förebygger besvär efter en graviditet och födsel och som alla kvinnor ska unna sig."
Drag to resize
Mich Grøn, gynekologisk-obstretik sjukgymnast  www.michagron.dk, www.empelvic.dk
OBS! Kontakta mig innan du startar om du har prolaps/framfall.

Nöjd-kund-garanti under onlinekursen 

SOLHEIM ger 30 dagars nöjd-kund garanti. Om du inte märker en skillnad efter 4 veckor med funktionell träning i vår onlinekurs, och har följt modulerna som rekommenderat, så får du pengarna i retur

Läs mer

SOLHEIMs onlinekurs är anpassad till kvinnan som önskar sig en stark och välfungerande kropp.

Det är riktat till kvinnan som vill hitta en balans mellan träningsliv och vardagsliv: Balansen mellan tränings- och kroppsideal, och att ha en kropp som fungerar bra.

Kunderna säger  

Jag har hoppat i trampolin utan urinläckage - efter bare en månads träning på SOLHEIMs onlinekurs! Alla kvinnor borde använda SOLHEIMs onlinekurs!
MAMMA TILL TVÅ
Nu kan jag springa min tur utan att läcka. Det verkar också som att jag kan springa alldeles innan mens. Jag är jätteglad för att jag kom igång med den här träningen – av allt det jag tränar som tävlingslöpare, är det den här träningen som är den viktigaste.
Mamma till två, och tävlingslöpare
Jag har fått så mycket mer välbefinnande i min kropp, och jag vet hur jag tränar mina delade magmuskler (rectus diastas). Jag har fått en massa muskler som jag inte ens anade att jag hade OCH jag har kurerat mitt skeva bäcken.
MAMMA TILL TVÅ
Guaranteed Security using one of the most advanced encrypted systems on the market.
The information in this page is being processed and encrypted securely using industry-leading encryption and fraud prevention tools.
Created with